SivukarttaPalaute
FIN   
 
Soita meille:
(0) 504390310
ETUSIVU
PALVELUT
YRITYKSESTÄ
KUMPPANIT
S.M.A.R.T. - korjaus Nahan hoito Vaatteet Nahka So Pure nanoteknologia
Tärkeä!
Aniliininahan puhdistus
Nupukkinahan huolto
Bycast ja PU-nahka


Miten Te löysitte meidät?
Nahan hoito      L�het� yst�v�lle!    Tulosta

 


PIGMENTOITU TASAINEN NAHKA
Pigmentoidulla tai värjätyllä päällyspinnalla tasainen nahka on nahka, jonka päällyspintaa peittää värikerros. Nahkapintaan pudonnut vesitippa ei imeydy sisään, vaan vierii pois ja ei muodosta nahan pintaan tummaa tahraa. Sellaista nahkaa käytetään yleensä vapaa-ajan- tai moottoripyöräilijöiden vaatteiden valmistamiseen. 

Huolto-ohjeet: Pieniä väridefektejä ja reunojen kuluneita paikkoja voi korjata sävyttävällä tuotteellamme Leder Fresh.
Tasaista nahkaa tulee 1-2 kertaa vuodessa käsitellä hoitotuotteellamme LEDER FEIN  Leder-Pflege & Imprägnier-Öl. Käsittelyn jälkeen nahka on sametinpehmeättä, hyvin hengittävää ja suojattua vanhentumiselta ja uudelleen impregnoitua.

HUOKOINEN TASAINEN NAHKA (ANILIININAHKA)
Aniliininahka on tasaista nahkaa, jolla puuttuu suojaava värikerros. Nahan päälleen pudonnut vesitippa imeytyy sisään ja muuttaa nahan tummaksi.

Huolto-ohjeet: Sellaisesta materiaalista esineitä voi muuttaa vedenkestäviksi hoitotuotteellamme Aniline Cream. Mainitun nahkatyypin tyyppiset haalistuneet paikat voi poistaa vain nahkaesineiden hoitoon erikoistuneessa yrityksessä. Vanhemmat aniliininahasta esineet tarvitsevat nahan luonnollisen rasvatasapainon palauttamiseen erikoiskäsittelyä ja suojaa UV-säteilyltä. Sen tehtävän suorittaa tuotteemme Aniline Protector. Hoitoa täytyy suorittaa 1-2 kertaa vuodessa. 

NUBUKKINAHKA
Nubukki- tai veluurinahka on aina vähän karvaisella päällyspinnalla. Yleensä veluurinahka on sian- ja vuohennahasta, nubukkinahka naudannahasta, kansallispuvuissa käytetään myös saksanhirven-, hirven- tai vasikan nahkaa.
 
Huolto-ohjeet: Nubukki- ja veluurinahasta tuotteita tulee hoitaa 1-2 kertaa vuodessa hoitovälineellämme Aniline Protector. Nahka muuttuu sametinpehmeäksi ja se on suojattu vanhentumiselta. Myös pesun jälkeen kalpeaksi tulleen nubukkinahan voi sillä tuotteella muuttaa ihan kuin uudeksi. 
Haalistuneita paikkoja on mahdollista poistaa vain nahkaesineiden hoitoon erikoistuneessa yrityksessä. Nubukkinahasta esineiden impregnointia varten suosittelemme käyttää tuotettamme LEDER FEIN  Leder-Schutzspray Imprägnil. Vähäisen tahraantumisen tapauksessa käytä pehmeättä harjaamme ja nubukkinahan puhdistuskumiamme.   

 

edge team