SivukarttaPalaute
FIN   
 
Soita meille:
(0) 504390310
ETUSIVU
PALVELUT
YRITYKSESTÄ
KUMPPANIT
S.M.A.R.T. - korjaus Nahan hoito Vaatteet Nahka So Pure nanoteknologia
Nahan korjaus
Keinonahka
Kivipintojen entisöinti
Puupintojen entisöinti


Mitä Te teette, jos Teidän nahka tuotteelle tapahtuu jotain?
Keinonahka      L�het� yst�v�lle!    Tulosta

Vinkkejä uuden tekonahan ja tekomateriaalien puhdistukseen ja hoitoon !
 

Tekomateriaalit ja tekonahka ovat yleensä erittäin kestäviä ja eivät vaadi erityistä huoltoa. Tahraantuneita paikkoja on helppo puhdistaa vahvalla tekomateriaalin puhdistusaineellamme. Hoitoa varten käsittele tekomateriaalista tehtyjen tuotteiden päällyspintaa hoitovälineellä Vinyl Protector.
Päällipintaan syntyy näkymätön suojakerros, joka suojaa lian tunkeutumiselta materiaalin sisäkerroksiin ja toimii päällipinnan ominaisuuksia säilyttävästi.

Vanhemmat tekomateriaalit ja tekonahka menettävät vanhentumisen ansiosta pehmentäviä aineita ja muuttuvat kuivaksi, karkeaksi ja joskus myös helposti repeytyviksi. Siihen prosessiin voi vaikuttaa vähän. Prosessin kulkua hidastaa säännöllinen puhdistus ja oikea käsittely. Ennen kaikkea sellainen toimintatapa auttaa ehkäisemään päällipinnan haalistumista.

Jotkut tekonahka- ja tekomateriaalityypit ovat helposti haalistuvia, samoin kuin luonnonnahkakin. Joskus saattaa eri värikerroksilla peitetyistä materiaaleista hävitä päällimmäiset värikerrokset. Sellaisia värimuutoksia voi pienillä pinnoilla tai uudelleen sävyttämistä mahdollistavilla pinnoilla käsitellä väriä palauttavalla välineellämme Leather Fresh. Tekomateriaalin tapauksessa sävyttävä aine ei imeydy materiaaliin. Sen takia materiaalia on useita kertoja peitettävä sävytysaineella ja sen jälkeen kuivatettava föönillä, kunnes värikerros on riittävän peittävä. Ennen sitä sen päällyspintaa on puhdistettava rasvasta tuotteellamme Leather Puhdistuksen Polttoaine. Epätasainen pinta tasoitetaan ennen käsittelyä kiillotustyynyllä.

Tekonahkaisten ja tekomateriaalista tehtyjen esineiden suuret pinnat voi uudelleen värjätä myös ”lakeerauksen” avulla. Noudata ohjettamme ”Tekonahan ja tekomateriaalien värjäys ammattimaisessa työpajassa". 

Tekonahan ja tekomateriaalin päällipintaa voi värjätä myös sävytysaineillamme. Päinvastoin kuin tuotteemme Leather Fresh nämä tuotteet muodostavat myös kattavan ja kiiltävän värikerroksen. Usein on näkyvien värieroavaisuuksien välttämistä varten uudelleen käsiteltävä koko pinta.


Pienten rakojen ja repeämien parantamiseen sopii hyvin tuotteemme Liquid Leather. Parantamisen jälkeen paikkaa on kiillon ja värin yhdenmukaistamista varten käsiteltävä tuotteellamme Leather Fresh.

Vanhempia tekonahasta ja tekomateriaalista tehtyjä esineitä voi entisöidä tuotteellamme Vinyl Protector. Mainittu tuote suojaa esineiden päällipintaa kulumajälkien syntymiseltä ja tahraantumiselta. Pieni määrä Kunststoff Protectoria levitetään nukkaamattomalla liinalla tasaisesti esineen pintaan. 


edge team